|
Pannonia - motocykle zabytkowe .::forum poświęcone motocyklowi Pannonia i innym motocyklom zabytkowym::.
|
|
|
Obecny czas to Sob Maj 19, 2012 11:17 |
Wysłany: Pią Lip 06, 2007 18:30 Temat postu: problem z wejściem na obroty |
|
 |
|
kowal Polny popierdalacz

|
Witam wszystkich. Mam pytanie, mianowicie moja Pannonia niechętnie wchodzi na wyższe obroty i na wolnych nie ma mocy, a jak juz zaskoczy to idzie jak przecinak. Nie wiem co jej może dolegać i proszę o pomoc. Z góry dzięki |
|
|
Wysłany: Pią Lip 06, 2007 19:37 Temat postu: Re: problem z wejściem na obroty |
|
 |
|
tomek Moderator

Dołączył: 27 Paź 2006 Posty: 426 Skąd: ossy <okolice lotniska katowice-pyrzowice>
|
hmm moze to byc cos z mieszanka paliwa tzn gaznik albo masz zapchane tlumiki ale raczej to pierwsze a jaki masz gaznik?? |
|
|
Wysłany: Pią Lip 06, 2007 21:03 Temat postu: Re: problem z wejściem na obroty |
|
 |
|
kowal Polny popierdalacz

|
gażnik mam oryginalny od pannonii
a tłumiki są czyste bo czyściłem je jak je malowałem 3 tygodnie temu |
|
|
Wysłany: Sob Lip 07, 2007 08:17 Temat postu: Re: problem z wejściem na obroty |
|
 |
|
tomek Moderator

Dołączył: 27 Paź 2006 Posty: 426 Skąd: ossy <okolice lotniska katowice-pyrzowice>
|
zapewne to bedzie cos w strone gaznika, albo mieszanka albo powietrze albo ten ekonomizer cos piepszy bo raczej innego wariantu tu nie ma... |
|
|
Wysłany: Sob Lip 07, 2007 19:57 Temat postu: Re: problem z wejściem na obroty |
|
 |
|
Trawnik Polny popierdalacz

|
slupek na pszerywaczu jest wkręcany jesli jest poluzowany silnik daje takie objawy sprawdzic nie zawadzi pisze z wlasnego doswiadczenia |
|
|
Wysłany: Nie Lip 08, 2007 14:48 Temat postu: Re: problem z wejściem na obroty |
|
 |
|
bomalcahn Polny popierdalacz

|
Napewno ustawienie gażnika napoczątek przesuń iglice na niższy poziom a pływak troszkie do góry powinno pomoc _________________ bomalcahn |
|
|
Wysłany: Nie Lip 08, 2007 21:25 Temat postu: Re: problem z wejściem na obroty |
|
 |
|
kowal Polny popierdalacz

|
ok zieki za pomoc. bede probowal wszystkiego a jak nie pomoze to napisze znowu. pozdro |
|
|
|
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
|
|
|
|