|
Pannonia - motocykle zabytkowe .::forum poświęcone motocyklowi Pannonia i innym motocyklom zabytkowym::.
|
|
Obecny czas to Pią Kwi 20, 2018 05:52 |
Wysłany: Pon Lip 02, 2007 14:57 Temat postu: Skrzynia biegów ;/ |
|
 |
|
Roy_666 Polny popierdalacz

|
Witam Jestem nowym członkiem forum poświęconego motocyklom Panninia Swój motocykl remontowałem samodzielnie przez ponad 3 lata i jest obecnie w 100% oryginalny (oprócz rzecz jasna powłok lakierniczej, galwanicznej etc.) I mam problem podczas jazdy na 3 biegu przy dużych obrotach wybija mi 3 bieg po przejechaniu kilkunastu metrów na odpuszczonym gazie bieg jest spowrotem... pozatym poszukuję części do skrzyni takich jak wałki, widełki i koła zebate 3 biegu. Proszę o pomoc\porady za które z góry dziękuję  _________________ Pannonia TL 250 1963`
Iż Planeta 1963`
SHL M11 1963` |
|
|
Wysłany: Pon Lip 02, 2007 22:32 Temat postu: Re: Skrzynia biegów ;/ |
|
 |
|
Motor_Fanatic Moderator

|
Podobny temat był juz poruszany na forum poszukaj a napewno go znajdziesz |
|
|
Wysłany: Sro Lip 04, 2007 18:37 Temat postu: Re: Skrzynia biegów ;/ |
|
 |
|
grzechu Osiedlowy kamikadze

|
Witam! Przyłączam się do tematu, bo też mam podobny problem tylko z 1 biegiem. Jak jadę to mi tak szarpie, tzn raz chwyta raz nie - przeważnie na wyższych obrotach. Z góry wielkie dzięki . |
|
|
Wysłany: Sro Lip 04, 2007 20:33 Temat postu: Re: Skrzynia biegów ;/ |
|
 |
|
tomek Moderator

Dołączył: 27 Paź 2006 Posty: 426 Skąd: ossy <okolice lotniska katowice-pyrzowice>
|
to koledzy musicie skasowac luzy na walkach we skrzyni biegow i powinno byc gitnie pozdro |
|
|
|
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
|
|
|