|
Pannonia - motocykle zabytkowe .::forum poświęcone motocyklowi Pannonia i innym motocyklom zabytkowym::.
|
|
|
Obecny czas to Sob Maj 19, 2012 11:29 |
Wysłany: Pią Gru 17, 2010 20:14 Temat postu: AG-MOT |
|
 |
|
Darek.K Osiedlowy kamikadze

|
Szukam osoby chętnej na zakupy w sklepie ,http://agmot.prv.pl/ na kwotę minimum 50zł,chciałem zamówić sobie tłok ale minimalne zakupy są na kwotę 100zł.Może ktoś się znajdzie chętny.Pozdrawiam. |
|
|
Wysłany: Sob Gru 18, 2010 15:14 Temat postu: zakupy |
|
 |
|
cezartapicer Motórzysta

|
A masz jakąś wiedze na temat tych tłoków,moze ktoś zakładał i podzieli się opińią Piotr |
|
|
Wysłany: Sob Gru 18, 2010 17:59 Temat postu: Re: AG-MOT |
|
 |
|
Darek.K Osiedlowy kamikadze

|
Nie wiem co to za tłoki,ale te od MZ trzeba skracać i przerabiać zamki na pierścienie ,trochę zachodu,.Pomyślałem że będzie prościej zamówić te co oferują w ag-mocie. |
|
|
Wysłany: Sob Sty 08, 2011 19:23 Temat postu: AG MOT RZESZOW |
|
 |
|
TRICK Motórzysta

|
Witam chetnie pomoge wszystkim we wspolpracy z ag mot jestem z rzeszowa moge ogladnac czesci pomoc w dokonaniu zakupu |
|
|
Wysłany: Sob Sty 08, 2011 19:28 Temat postu: Re: AG-MOT |
|
 |
|
michals Krążownik szosy

|
Czy mógłbyś porównać tarcze sprzęgła do Pannoni z oryginałem, mają takowe w ofercie jednak chciałbym się upewnić że będą pasować?
Mile widziane foto i wymiary.
Z góry dzięki. |
|
|
Wysłany: Sob Sty 08, 2011 21:36 Temat postu: ag mot |
|
 |
|
robert001 Motórzysta

|
ja również wchodzę w zakup tarczy sprzęgłowych |
|
|
Wysłany: Sob Sty 08, 2011 23:13 Temat postu: Re: AG-MOT |
|
 |
|
TRICK Motórzysta

|
oki moge to sprawdzic w tym tygodniu bede w ag mot jak sprawdze to dam znac |
|
|
Wysłany: Czw Sty 27, 2011 22:04 Temat postu: tarcze zebatka tyl |
|
 |
|
TRICK Motórzysta

|
Witam
Sorki ze tak piozno ale neistety czasu brak
Co do tarcz sprzeglowych to nie polecam zakupu blacha kiepska jakas cienka w porownaniu do orinalu i napewno nie jest utwrdzania wiec jest mieka i pewnie szybko sie zuzywa grubosc korka napeno cienasza niz orinal moim zdaniem jakosc tego korka tez jest kiepska, lepiej kaosc zregnerowac korek na orginalnych okladzinach niz kupowacnowe z ag motu, sprawdzalem tez jak wyglada zebatka tyl no i jakosc wykonania oki tylko trzeba zatepic wszystkie ostre krawedzie bo jest zostawaino bardzo duzy grat i znalesc zaklad zeby ja utwardzil bo jest wykonana z miekiej blachy, ja juz na swojej zatepilem wszytkie ostre krawedzie i przymierzam sie do utwardznia.
Ogolnie nie polecam zakopu tarcz a co do zebatki da sie ja zrobic zeby byla ok |
|
|
Wysłany: Pią Sty 28, 2011 23:23 Temat postu: Re: AG-MOT |
|
 |
|
michals Krążownik szosy

|
Dzięki za info odnośnie tarcz, będzie trzeba regenerować stare lub kupić jakieś dobre używki. |
|
|
|
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
|
|
|
|