|
Pannonia - motocykle zabytkowe .::forum poświęcone motocyklowi Pannonia i innym motocyklom zabytkowym::.
|
Idź do strony 1, 2 Następny
|
Obecny czas to Sob Sty 16, 2021 22:37 |
Wysłany: Sro Mar 01, 2017 10:14 Temat postu: Technorama Kassel |
|
 |
|
fearie Dawca organów

|
Czy był ktoś z was kiedykolwiek? Warto jechać? Czy lepiej na Veterame? _________________ http://klasykiwpodrozy.blogspot.com/ |
|
|
Wysłany: Czw Mar 23, 2017 22:46 Temat postu: Re: Technorama Kassel |
|
 |
|
Zembron Dawca organów

Wiek: 37 Dołączył: 22 Wrz 2016 Posty: 328 Skąd: Olawa/Bruchsal
|
Weterama jest wieksza ale czesci do pannonii tam nie uswiadczysz. Trzeba we wschodnich landach sie za takimi bajzlami rozgladac _________________ Najwieksza przeszkoda w podrozy jest tesknota za domem. |
|
|
Wysłany: Nie Mar 26, 2017 22:18 Temat postu: Re: Technorama Kassel |
|
 |
|
fearie Dawca organów

|
Na weteramę też się wybieram ale na pewno nie w poszukiwaniu czegoś do pannoni. _________________ http://klasykiwpodrozy.blogspot.com/ |
|
|
Wysłany: Pon Mar 27, 2017 08:35 Temat postu: Re: Technorama Kassel |
|
 |
|
Zembron Dawca organów

|
Zarezerwuj sobie 2 dni. Na poprzedniej w Mannheim 7 godzin zabralo mi przejscie tylko czesci dla motocykli. I to tak nie specjalnie dokladnie . Jedyne co do Pannonii znalazlem to koszulke i reprodukcje manetek od junaka. _________________ Najwieksza przeszkoda w podrozy jest tesknota za domem. |
|
|
Wysłany: Pon Mar 27, 2017 12:48 Temat postu: Re: Technorama Kassel |
|
 |
|
towot Dawca organów

|
Rozumiem, że najwięcej jest do Niemcowych sprzętów? |
|
|
Wysłany: Pon Mar 27, 2017 13:09 Temat postu: Re: Technorama Kassel |
|
 |
|
Zembron Dawca organów

|
Przedewszystkim niemcy, Harley, wszelkie japonie. Ale dosc duzo jest czesci do Jaw, Avo i innych simsonow. Sporadycznie i w niewielkiej ilosci jest tez czesci do Junaka. _________________ Najwieksza przeszkoda w podrozy jest tesknota za domem. |
|
|
Wysłany: Sro Mar 29, 2017 20:55 Temat postu: Re: Technorama Kassel |
|
 |
|
Artur Osiedlowy kamikadze

|
Zembron będziesz na najbliższej vetramie? |
|
|
Wysłany: Sro Mar 29, 2017 22:13 Temat postu: Re: Technorama Kassel |
|
 |
|
Zembron Dawca organów

|
Tak. Wybieram sie. Nie bede mial specjalnie duzo czasu na buszowanie, ale ze 2-3 godzinki bede w Hockenheim. No chyba ze w piatek pojade. _________________ Najwieksza przeszkoda w podrozy jest tesknota za domem. |
|
|
Wysłany: Czw Mar 30, 2017 09:56 Temat postu: Re: Technorama Kassel |
|
 |
|

|
Będę w sobotę cały dzień w Hockenheim.
Góra z górą się nie zejdzie ... może się spotkamy. |
|
|
Wysłany: Czw Mar 30, 2017 11:42 Temat postu: Re: Technorama Kassel |
|
 |
|
Zembron Dawca organów

|
Bedziesz kupowal czy cos sprzedajesz? Wyslij mi na PW swoj nr telefonu to sie spotkamy. _________________ Najwieksza przeszkoda w podrozy jest tesknota za domem. |
|
|
Wysłany: Czw Mar 30, 2017 19:37 Temat postu: Re: Technorama Kassel |
|
 |
|

|
Jeszcze tam nie byłem dotychczas jeździłem do DDR |
|
|
Wysłany: Sob Kwi 01, 2017 21:18 Temat postu: Re: Technorama Kassel |
|
 |
|
Zembron Dawca organów

|
No i po Veteramie. Z Arturem sie nie spotkalismy...szkoda. Podsumowujac, za wiele kasy jest duzo mniej niz w Mannheim. Smialbym stwierdzic ze 4 razy mniej. Czesci do pannonii jak zawsze brak. Ale kupilem sobie pare gumek uniwersalnych ktore dopasuje (przelotek i oslonek linek), klakson 6V ladnie pochromowany i kola polerskie. Mam tez namiary na akumulator ktory bedzie pasowal do oryginalnego koszyka w puszce aku. Najprawdopodobniej jest to Blitz 0714. Bo ten ktory mi zostal zapodany i kupilem przed zima, miesci sie do puszki, ale nie do koszyka - co sprawia ze nie mozna go zamontowac na sztywno.
I tyle  _________________ Najwieksza przeszkoda w podrozy jest tesknota za domem. |
|
|
Wysłany: Nie Kwi 02, 2017 20:26 Temat postu: Re: Technorama Kassel |
|
 |
|

|
Właśnie wróciłem do domu.Numer chyba mi żle podałeś szkoda że Ci swojego nie podałem. Różnica między RFN Veterama a NRD ottendorf koło Drezna jest taka że na zachodzi BMW, Moto Guzi i trochę brytyjczyków a wschód to mz ifa awo trabanty itp a do Pannoni nic najwięcej to do tej pory do naszych maszyn widziałem w Łodzi |
|
|
Wysłany: Nie Kwi 02, 2017 21:47 Temat postu: Re: Technorama Kassel |
|
 |
|
Zembron Dawca organów

|
Artur napisał: | Właśnie wróciłem do domu.Numer chyba mi żle podałeś szkoda że Ci swojego nie podałem. Różnica między RFN Veterama a NRD ottendorf koło Drezna jest taka że na zachodzi BMW, Moto Guzi i trochę brytyjczyków a wschód to mz ifa awo trabanty itp a do Pannoni nic najwięcej to do tej pory do naszych maszyn widziałem w Łodzi |
Kur**a podalem Ci z kierunkowym do Polski ale ze mnie gapa  _________________ Najwieksza przeszkoda w podrozy jest tesknota za domem. |
|
|
Wysłany: Nie Kwi 09, 2017 21:21 Temat postu: Re: Technorama Kassel |
|
 |
|
fearie Dawca organów

|
A mi się nie udało przyjechać... nie widziałem, że aż tyle trzeba aby obejść całość oO _________________ http://klasykiwpodrozy.blogspot.com/ |
|
|
|
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
|
|
|