|
Pannonia - motocykle zabytkowe .::forum poświęcone motocyklowi Pannonia i innym motocyklom zabytkowym::.
|
|
|
Obecny czas to Sob Maj 19, 2012 11:45 |
Wysłany: Sro Sie 27, 2008 12:04 Temat postu: trasa po pobliskich wioskach;) |
|
 |
|
tomek Moderator

Dołączył: 27 Paź 2006 Posty: 426 Skąd: ossy <okolice lotniska katowice-pyrzowice>
|
a wiec tak postanowilem sie przejechac na mojej pannoni trasa nie byla dluga kolanka nadal nieorginalne sadzi z nich glosno troszke ehh dlatego tez trasa opiewala glownie polne drogi i lasy ale szczerze mowiac na weterana nawet to i lepiej;)
czes na relaje:
w oddali widac krzaki a za nimi zalana piasownie..
oto kapilicza sw. Floriana patrona strazaków
to niejsce docelowe mojej pordrozy jest to zbiornik wodny kozlowa gora na ktory tez zostalem cieplo przywitany prezz rybakow ktorzy to mi tlumaczyli historie polskiej motoryzacji z iz'em na czela musial szybko uciekac zeby nie peknac ze smiechu
trasa nie zbyt dluga liczyla moze kolo 25km ale nawet urokliwa szutr las to co najlepsze na weteranie i wzrok tych dziadkow ten ich blysk w oku bezcenny teraz jescze tylko musze zdobyc brakujace czesci zarejestrowac i bede odbywal dalsze trasy z moja pannonia  _________________ SHL M11
PANNONIA T1
OGAR 205
 |
|
|
Wysłany: Nie Sie 31, 2008 19:56 Temat postu: Re: trasa po pobliskich wioskach;) |
|
 |
|
Robert Moderator

|
zdjęcia super. Powodzenia w legalnej jeździe. _________________ pora siadać na motora |
|
|
Wysłany: Sob Cze 13, 2009 14:04 Temat postu: Re: trasa po pobliskich wioskach;) |
|
 |
|
haptiSWDN Osiedlowy kamikadze

|
świetnie sie prezentuje  |
|
|
|
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
|