|
Pannonia - motocykle zabytkowe .::forum poświęcone motocyklowi Pannonia i innym motocyklom zabytkowym::.
|
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5
|
Obecny czas to Sob Maj 19, 2012 11:50 |
Wysłany: Pią Lis 19, 2010 07:44 Temat postu: Re: znaczy co ???o wszystkim i o niczym ??? |
|
 |
|
Gregor Motórzysta

|
ogladalem fotki twojej niuni i jestem pod wrazeniem naprawde pieknie wyglada. silnik szkielkowales jesli moge wiedziec jaki jest koszt tego _________________ pikolo |
|
|
Wysłany: Pią Lis 19, 2010 10:44 Temat postu: Re: znaczy co ???o wszystkim i o niczym ??? |
|
 |
|
maciej Krążownik szosy

|
bazar jest 12.12 sobota.Ale jak chcesz coś kupić wartościowego to musisz być praktycznie w godzinę otwarcia.Dla przykładu byłem ostatnio o 8 rano i spotkałem kilku !!! gości którzy szukali części do Pannoni,nawet sami handlarze stwierdzili,że temat Pannonia znacznie się ruszył,dalej gość sprzątnął mi sprzed nosa piękne tłumiki z kolankami i nakrętkami (chrom super) za 40zł !!!
Ja nie szkiełkowałem nie musiałem,było ładne aluminium tylko czyszczę bawełnianą szmatą. |
|
|
Wysłany: Nie Lis 21, 2010 17:26 Temat postu: Re: znaczy co ???o wszystkim i o niczym ??? |
|
 |
|
Gregor Motórzysta

|
dzieki bardzo bede napewno moze cos sie kupi . Wczoraj poganialem panienka bloto jak diabli ale jaka radocha poczuc wiatr wkacu moto jest poto by jezdzic moj syn tak mnie prosil ze nie moglem odmowic fajnie ze mozna pisac z kims kto lubi moto doradzi w sprawie panienek i nie tylko przeciez jest poto to forum zeby pogadac o wszystkim i o niczym tylko cos koledzy przymarzli ale spoko czasami sa inne sprawy pozdro. dla wszystkich co lubia i posiadaia panonki . _________________ pikolo |
|
|
Wysłany: Sro Lis 24, 2010 12:48 Temat postu: Re: znaczy co ???o wszystkim i o niczym ??? |
|
 |
|
Tomal Motórzysta

|
Panowie, sorry że wchodzę w temat ale dobrze by było gdybyśmy staranniej redagowali posty. Nie jestem mistrzem ortografii i interpunkcji i nigdy nim nie byłem, ale jak czytam niektóre posty to aż mnie oczy bolą . Nie chcę być niemiły dla nikogo ale ogarnijcie to trochę, bo zakładam że podstawówkę macie za sobą.
pozdrawiam |
|
|
Wysłany: Sro Lis 24, 2010 13:45 Temat postu: Re: znaczy co ???o wszystkim i o niczym ??? |
|
 |
|
Gregor Motórzysta

|
spoko zycie jest jak wielki blad a jednak kroczymy dalej . _________________ pikolo |
|
|
Wysłany: Czw Lis 25, 2010 22:00 Temat postu: Re: znaczy co ???o wszystkim i o niczym ??? |
|
 |
|
zigi111111 Krążownik szosy

Wiek: 38 Dołączył: 17 Mar 2010 Posty: 72 Skąd: Biała Rawska
|
Tomal nie jesteśmy orłami w ortografi tylko miłośnikami starych motocykli. Dlatego wybacz nam błędy.
Ale masz rację i dołącze sie do twojego apelu. _________________ Pannonia de luxe TLF 1961
Piaggio x9 250
suzuki gsx 1100
a jak byłem młody i piękny;
Romet ogar
Pannonia
Jawa ts 350 |
|
|
Wysłany: Czw Lis 25, 2010 22:08 Temat postu: Re: znaczy co ???o wszystkim i o niczym ??? |
|
 |
|
zigi111111 Krążownik szosy

Wiek: 38 Dołączył: 17 Mar 2010 Posty: 72 Skąd: Biała Rawska
|
Gregor po powrocie z bazaru w wolnej chwili napisz jak było. Co mozna było dostać i za jaką cenę do Panny, jakie rarytasy się sprzedały i takie tam nas interesujące.
Ja niestety nie mogę tam być dlatego taka moja prośba do Ciebie  _________________ Pannonia de luxe TLF 1961
Piaggio x9 250
suzuki gsx 1100
a jak byłem młody i piękny;
Romet ogar
Pannonia
Jawa ts 350 |
|
|
Wysłany: Sob Lis 27, 2010 07:23 Temat postu: Re: znaczy co ???o wszystkim i o niczym ??? |
|
 |
|
Gregor Motórzysta

|
dobrze a cos konkretnego cie interesuje _________________ pikolo |
|
|
|
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
|