|
Pannonia - motocykle zabytkowe .::forum poświęcone motocyklowi Pannonia i innym motocyklom zabytkowym::.
|
|
|
Obecny czas to Sob Maj 19, 2012 11:53 |
Wysłany: Czw Sty 17, 2008 21:45 Temat postu: PRZECZYTAJ ZANIM DODASZ TEMAT |
|
 |
|
Blaster Site Admin

|
Zasady forum "Album" są bardzo proste
Proszę założyć temat o nazwie pod jaką jesteście widoczni na forum
np. ja zakładam temat o nazwie "Blaster"
i tam każdorazowo przy wgrywaniu nowych zdjęć do prywatnej lub publicznej galerii, dorzucam informacje na ich temat np.
| Cytat: | Hej wgrałem nowe zdjęcia motorku - zachęcam do oglądania i oceniania
(link do zdjęcia lub do galerii) |
Taki podział będzie utrzymywał porządek, na samej górze listy tematów będą widoczne zawsze ostatnio dodane zdjęcia a forumowiczom pozwoli w szybki sposób dowiedzieć się o nowych zdjęciach.
Proszę się trzymać tych zasad ponieważ tematy o nazwie niezgodnej z nazwą Użytkownika będą kasowane!
PROSZĘ NIE DUBLOWAĆ ZDJĘĆ WGRYWAJĄC JE DO GALERII PRYWATNEJ I DO GŁÓWNEGO ALBUMU - ZDJĘCIA ZDUPLIKOWANE BĘDĄ KASOWANE Z GŁÓWNEGO ALBUMU
Jeżeli macie jakieś uwagi to komentujcie  |
|
|
Wysłany: Pią Sty 18, 2008 17:57 Temat postu: Re: PRZECZYTAJ ZANIM DODASZ TEMAT |
|
 |
|
Robert Moderator

|
Byłoby przejrzyściej w Album gdyby można było utworzyć folder lub album personalny ze zdjęciami dla każdego użytkownika. A w tej chwili każde dodawane zdjęcie jest widoczne, co tworzy trochę chaotyczny widok.
Może wystarczy, że zdjęcia własnych maszyn będziemy mieli w swoim prywatnym albumie, a w ogólnym po jednym dla pokazania co mamy. _________________ pora siadać na motora |
|
|
Wysłany: Pią Sty 18, 2008 20:54 Temat postu: Re: PRZECZYTAJ ZANIM DODASZ TEMAT |
|
 |
|
Blaster Site Admin

|
Nie wiem czy się rozumiemy więc napiszę jak ja to widzę ...
Niestety nie da się w galerii głównej robić katalogów użytkowników
Każdy użytkownik posiada własną galerię użytkownika - wejść można przez profil użytkownika:
http://www.forum.hoffman.auto.pl/album_pic.php?pic_id=33
Tyle że jak dodam zdjęcie do profilu nikt nie dowie się o tym póki nie wejdzie w moją galerię - to forum "Album" powstało właśnie po to żeby napisać tu "Dodałem zdjęcie - wejdźcie do mojej galerii" - jak ktoś zaloguje się na forum od razu zauważy po ikonie że jest nowy post i czyjej galerii dotyczy (nie będzie musiał przeglądać za każdym razem wszystkich galerii użytkowników). |
|
|
Wysłany: Sob Sty 19, 2008 09:30 Temat postu: Re: PRZECZYTAJ ZANIM DODASZ TEMAT |
|
 |
|
Robert Moderator

|
No jo, wszystko rozumiem ino pojąć nie mogę.
Dodam, że po zrobieniu linka do zdjęcia w poście możemy po jakimś czasie go przecież edytować i dodać kolejny w tym samym poście. Więc nie potrzeba tworzyć następnego postu, a rozszerzać jeden, chybe, że ma byc inaczej.  _________________ pora siadać na motora |
|
|
|
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
|
|
|
|