|
Pannonia - motocykle zabytkowe .::forum poświęcone motocyklowi Pannonia i innym motocyklom zabytkowym::.
|
|
|
Obecny czas to Wto Maj 22, 2012 06:30 |
Wysłany: Sro Maj 25, 2011 20:01 Temat postu: Pozdrowienia z mazowsza |
|
 |
|
zosima Polny popierdalacz

|
Witam,
Zaglądam na to forum prawie od roku, ale jakoś się jeszcze nie złożyło pisać.
Jesienią zakupiłem moją pierwszą Pannonię. Powoli zabieram się do remontu. Motocykl jest zarejestrowany i sprawny technicznie w takim sensie, że działa. Kupiłem już nowe linki, gaźnik, prędkościomierz i parę innych drobiazgów. Muszę go jeszcze polakierować, pochromować i założyć nowe tłumiki, bo te które są poprzedni właściciel zmasakrował.
Szukam kogoś z okolic Warszawy, kto pomógłby mi ocenić faktyczny stan mojej Pannonii. Zwłaszcza zawieszenia, ale również i to czy ten sprzęt to na prawdę T1
Tu wrzuciłem trochę zdjęć: https://picasaweb.google.com/112813911916790911096/Pannonia?feat=directlink
Pozdrawiam wszystkich.
Kuba
Ostatnio zmieniony przez zosima dnia Sro Maj 25, 2011 20:01, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
Wysłany: Sro Maj 25, 2011 21:16 Temat postu: Re: Pozdrowienia z mazowsza |
|
 |
|
kleryk2 Motórzysta

|
hej witamy:)
niezła baza do odrestaurowania, gaźnik widzę że od jawy 250, jak się na nim spisuje? bagażniki boczne to samoróbki? Trochę Cię pracy czeka, wytrwałości życzę i pozdrawiam _________________
 |
|
|
Wysłany: Sro Maj 25, 2011 22:15 Temat postu: Re: Pozdrowienia z mazowsza |
|
 |
|
cezartapicer Motórzysta

|
Hej jestem z Piastowa . a kolega gdzie mieszka Piotr |
|
|
Wysłany: Czw Maj 26, 2011 07:07 Temat postu: Re: Pozdrowienia z mazowsza |
|
 |
|
Mysta Motórzysta

|
witamy serdecznie |
|
|
Wysłany: Czw Maj 26, 2011 10:51 Temat postu: Re: Pozdrowienia z mazowsza |
|
 |
|
zosima Polny popierdalacz

|
Gaźnik nie ma ssania i działa super dopiero kiedy silnik się rozgrzeje. Mimo to chcę go zastąpić oryginalnym. A o bagażnikach nic niesetety nie wiem. Raczej samoróbki - nigdy wcześniej nie widziałem Pannonii z takimi.
Motocykl trzymam w Zielonce pod W-wą
pozdrawiam |
|
|
Wysłany: Czw Maj 26, 2011 17:09 Temat postu: Pozdrowienia z mazowsza |
|
 |
|
robert001 Motórzysta

|
Witam - jesteś Posiadaczem PANNY z takiego samego rocznika co moja, a bagażniki to faktyczna samoróbka - pozdrawiam  |
|
|
|
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
|
|
|
|