|
Pannonia - motocykle zabytkowe .::forum poświęcone motocyklowi Pannonia i innym motocyklom zabytkowym::.
|
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2
|
Obecny czas to Wto Maj 22, 2012 06:31 |
Wysłany: Sro Lut 17, 2010 18:43 Temat postu: Re: przygotowanie motocykla pannonia do sportu |
|
 |
|
matti800 Dawca organów

Wiek: 20 Dołączył: 11 Maj 2008 Posty: 219 Skąd: białystok
|
no pamietam o naszej umowie. caly czas rozgladam sie za wegierskimi aukcjami z pannoniia. mam nadzieje ze wypali nasza wyjazd bo p20r spac mi nie daje  |
|
|
Wysłany: Sro Lut 17, 2010 19:01 Temat postu: p20 |
|
 |
|
jkpannonia Motórzysta

Wiek: 37 Dołączył: 18 Paź 2009 Posty: 163 Skąd: Nowy Targ
|
też mi sie podoba, zwłaszcza silnik. resztę mogę sobie darować.
masz jakieś adresy aukcji węgierskich? nie mogę trafić na nic konkretnego. ten język jakiś taki...  _________________ jkgoral |
|
|
Wysłany: Sro Lut 17, 2010 21:06 Temat postu: Re: przygotowanie motocykla pannonia do sportu |
|
 |
|
|
|
|
Wysłany: Sro Lut 17, 2010 21:10 Temat postu: Re: przygotowanie motocykla pannonia do sportu |
|
 |
|
|
|
|
Wysłany: Sob Lut 20, 2010 19:26 Temat postu: p20 |
|
 |
|
jkpannonia Motórzysta

|
znalazłem madziara który siedzi w temacie. miły gość z dużą wiedzą o pannoni. obiecał mi poszukać silnika do p20/21  _________________ jkgoral |
|
|
Wysłany: Sro Lut 24, 2010 17:55 Temat postu: Re: p20 |
|
 |
|
jkpannonia Motórzysta

|
| jkpannonia napisał: | | matti800 napisał: | no piekna ta wersja cross. ale ja i tak choruje na p20 w wersji rajdowej jak tylko bede mial troche funduszy planuje zakup drugiej t5 i zrobienie repliki p20r |
cześć Matii,
wstrzymaj się z zakupem drugiej T5. pojedziemy na madziary i kupimy po pięknej p20, oryginalnej R.
zbieraj kase i szukaj moto na węgierskich aukcjach. jade tam w lecie. |
hej Matti,
znalazłem madziara który jest fascynatem Pannoni, zna temat P20/21 od podszewki. nawet ściga się w rajdzie na pannonia ring właśnie tym modelem.
mam do Ciebie pytanie. jak to widzisz, chcesz kupić całą P20/21 czy tylko silnik i przeszczepić do 'zwykłego' pannoniowego rama? jest kwestia hamulcy, no i tego czy chcesz ją mieć na oryginała czy zrobioną po swojemu? myślałeś nad tym? ja się zastanawiam. _________________ jkgoral |
|
|
Wysłany: Sro Lut 24, 2010 20:13 Temat postu: Re: przygotowanie motocykla pannonia do sportu |
|
 |
|
matti800 Dawca organów

|
nie ma co ukrywac jaskolka to techniczne lepsze moto niz pannonia. Mz ma suchy silnik i wydech co w motocyklach tj. pannonia czy wsk bylo rzecza niemozliwa. Poza tym moto malo awaryne i bardzo dopracowane. Tylko zalezy co kto lubi i czy pod wzgledem wygladu jaskolka Ci sie podoba. Napewno kazdy motocykl jesli jest zadbany i uzytkowany tak jak trzeba nie powinien sprawiac problemow |
|
|
Wysłany: Sro Lut 24, 2010 20:15 Temat postu: Re: przygotowanie motocykla pannonia do sportu |
|
 |
|
matti800 Dawca organów

|
jkpannonia -napewno wolalbym oryginal tylko pozostaje kwestia tego czy uda nam sie znalezc cos w fajnym stanie i na moja kieszen. Jesli nie uda sie nabyc p20/21 w fajnym stanie to bede zadowolony jak wroce z wymarzona dwucylindrowka  |
|
|
|
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
|
|
|
|