|
Pannonia - motocykle zabytkowe .::forum poświęcone motocyklowi Pannonia i innym motocyklom zabytkowym::.
|
|
|
Obecny czas to Wto Maj 22, 2012 06:44 |
Wysłany: Pon Maj 23, 2011 21:16 Temat postu: Witam wszystkich |
|
 |
|
jarek3426 Polny popierdalacz

|
Witam wszystkich miłośników Panonni. Mam na imię Jarek. Panonie posiadam od czterech miesięcy jest w miare kompletna, a co najważnejsze zarejestrowana. Motocykl wymaga renowacji ale póki co jeżdże nią taką jaka jest. Dopiero na jesień zamierzam się zabrać za remont i napewno nieraz bede potrzebował waszej pomocy. Pozdrawiam |
|
|
Wysłany: Pon Maj 23, 2011 21:53 Temat postu: Re: Witam wszystkich |
|
 |
|
szary07 Motórzysta

|
witam widziałem twoja pannonie w innym dziale... ANI MI SIE WAZ ja restaurowac... Lakier zostaw taki jaki jest... Ingeruj jedynie w mechanike... Przeciez brakuje nam motocykli w oryginalnych stanach... I gdzie kolego mieszkasz? |
|
|
Wysłany: Pon Maj 23, 2011 22:09 Temat postu: Re: Witam wszystkich |
|
 |
|
Zimor Krążownik szosy

Wiek: 26 Dołączył: 14 Mar 2011 Posty: 78 Skąd: Ostrów Wlkp.
|
Witam nowego posiadacza Pannoni! Masz szczęście, że trafiłeś na taką w takim stanie (jak ze zdjęć w innym dziale) no i jeszcze kosz boczy  |
|
|
Wysłany: Wto Maj 24, 2011 19:09 Temat postu: Re: Witam wszystkich |
|
 |
|
jarek3426 Polny popierdalacz

|
Witam! Mieszkam w Łabiszynie koło Bydgoszczy, a co do mojej pannoni to na zdieciach prezentuje się nieźle niestety gorzej jest w realu, kosz został pomalowany pędzlem przez poprzedniego właściela, a motocykl też nie ma na sobie za dużo orginalnego lakieru, no więc tak tylni błotnik był malowany przedni ktoś już też malował do połowy tak jak i lampe. Zbiornik sam malowałem od dołu ponieważ go spawalem bo był dziurawy na zgrzewie zostaja puszki, ale je już też ktoś podmalowywał Zapomniałem o ramie, a mianowicie cała z pendzla lub jakiegoś spraju.Z rzeszy które zachowały się całkiem nieźle to siedzenie i jeden tłumik ogólnie motocykl jest sprawny. |
|
|
|
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
|
|
|
|