Forum Pannonia - motocykle zabytkowe Strona Główna Pannonia - motocykle zabytkowe
.::forum poświęcone motocyklowi Pannonia i innym motocyklom zabytkowym::.

PannoniaPannonia   Mapa PannoniMapa   AlbumAlbum   DownloadsDownloads  UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   FAQFAQ   SzukajSzukaj  
AukcjeAukcje   ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj   RejestracjaRejestracja 

Forum Pannonia - motocykle zabytkowe Strona Główna » Poszukuję - kupię » element ssania
Cześci do zabytków
  Obecny czas to Wto Maj 22, 2012 07:33 

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
PostWysłany: Nie Maj 01, 2011 14:33    Temat postu: element ssania

kleryk2
Motórzysta
Motórzysta

Witam. Poszukuję tego tłoczka z elementem gumowym do gaźnika od pannoni ze ssaniem na linkę. bądź moze ktoś ma jakis sposób jak go zregenerować ?Mi odpadła gumka i zalewa motocykl.

TOP   BOTTOM
PostWysłany: Pią Lip 29, 2011 21:22    Temat postu: Re: element ssania

trollfireblade
Motórzysta
Motórzysta

jedz do firmy abs, teraz na sp pracy w CM maja rozne oringi itp cos dobierzesz, u nich kupisz kazde lozysko i uszczelniacz
ewentualnie wpadnij do mnie na lubartowska 60 do sklepu romet, moze cos od mz dobierzemy pytaj o mechanika. warsztat mam na tylach sklepu

Ostatnio zmieniony przez trollfireblade dnia Pią Lip 29, 2011 21:24, w całości zmieniany 1 raz

TOP   BOTTOM
PostWysłany: Pon Sie 01, 2011 10:03    Temat postu: Re: element ssania

Tomal
Motórzysta
Motórzysta

kleryk2 napisał:
Witam. Poszukuję tego tłoczka z elementem gumowym do gaźnika od pannoni ze ssaniem na linkę. bądź moze ktoś ma jakis sposób jak go zregenerować ?Mi odpadła gumka i zalewa motocykl.

Mógłbyś Kolego mi podesłać foto tego tłoczka i gumki? Ja mam gaźnik ze ssaniem ale nie mam linki i chyba tego tłoczka też i nie wiem jak on wygląda a nie mogę ustawić gaźnika... Ja zatkałem dyszę która podaje paliwo na ssanie i właśnie nie wiem czy to wystarczy.
mój mail: rocktomek@o2.pl
dzięki z góry.

TOP   BOTTOM
PostWysłany: Pon Sie 01, 2011 20:19    Temat postu: Re: element ssania

kleryk2
Motórzysta
Motórzysta

ja kupiłem w końcu tłoczek i gumkę od MZ. Mocowanie inne, ale da rade zamontować. spisuje się rewelacyjnie

TOP   BOTTOM
PostWysłany: Pią Sie 12, 2011 21:29    Temat postu: Re: element ssania

trollfireblade
Motórzysta
Motórzysta

kleryk2 napisał:
ja kupiłem w końcu tłoczek i gumkę od MZ. Mocowanie inne, ale da rade zamontować. spisuje się rewelacyjnie

daj namiary gdzie kupiles bo ja namirzyłem tylko od mz250 ale za duza a pasuje tylko od mz150

TOP   BOTTOM
PostWysłany: Nie Sie 14, 2011 20:06    Temat postu: Re: element ssania

kleryk2
Motórzysta
Motórzysta

hej, Ja też próbowałem z 250 i nie wchodziła, miałem szlifować ale kupiłem na allegro używkę od gościa co sprzedawał cały gaźnik. Za tłoczek z gumką dałem coś koło 10zł z przesyłką.

TOP   BOTTOM
 Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
 Forum Pannonia - motocykle zabytkowe Strona Główna » Poszukuję - kupię » element ssania
 Strona 1 z 1