|
Pannonia - motocykle zabytkowe .::forum poświęcone motocyklowi Pannonia i innym motocyklom zabytkowym::.
|
|
|
Obecny czas to Wto Maj 22, 2012 07:33 |
Wysłany: Nie Maj 01, 2011 14:33 Temat postu: element ssania |
|
 |
|
kleryk2 Motórzysta

|
Witam. Poszukuję tego tłoczka z elementem gumowym do gaźnika od pannoni ze ssaniem na linkę. bądź moze ktoś ma jakis sposób jak go zregenerować ?Mi odpadła gumka i zalewa motocykl. _________________
 |
|
|
Wysłany: Pią Lip 29, 2011 21:22 Temat postu: Re: element ssania |
|
 |
|
trollfireblade Motórzysta

|
jedz do firmy abs, teraz na sp pracy w CM maja rozne oringi itp cos dobierzesz, u nich kupisz kazde lozysko i uszczelniacz
ewentualnie wpadnij do mnie na lubartowska 60 do sklepu romet, moze cos od mz dobierzemy pytaj o mechanika. warsztat mam na tylach sklepu
Ostatnio zmieniony przez trollfireblade dnia Pią Lip 29, 2011 21:24, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
Wysłany: Pon Sie 01, 2011 10:03 Temat postu: Re: element ssania |
|
 |
|
Tomal Motórzysta

|
| kleryk2 napisał: | | Witam. Poszukuję tego tłoczka z elementem gumowym do gaźnika od pannoni ze ssaniem na linkę. bądź moze ktoś ma jakis sposób jak go zregenerować ?Mi odpadła gumka i zalewa motocykl. |
Mógłbyś Kolego mi podesłać foto tego tłoczka i gumki? Ja mam gaźnik ze ssaniem ale nie mam linki i chyba tego tłoczka też i nie wiem jak on wygląda a nie mogę ustawić gaźnika... Ja zatkałem dyszę która podaje paliwo na ssanie i właśnie nie wiem czy to wystarczy.
mój mail: rocktomek@o2.pl
dzięki z góry. |
|
|
Wysłany: Pon Sie 01, 2011 20:19 Temat postu: Re: element ssania |
|
 |
|
kleryk2 Motórzysta

|
ja kupiłem w końcu tłoczek i gumkę od MZ. Mocowanie inne, ale da rade zamontować. spisuje się rewelacyjnie _________________
 |
|
|
Wysłany: Pią Sie 12, 2011 21:29 Temat postu: Re: element ssania |
|
 |
|
trollfireblade Motórzysta

|
| kleryk2 napisał: | | ja kupiłem w końcu tłoczek i gumkę od MZ. Mocowanie inne, ale da rade zamontować. spisuje się rewelacyjnie |
daj namiary gdzie kupiles bo ja namirzyłem tylko od mz250 ale za duza a pasuje tylko od mz150 |
|
|
Wysłany: Nie Sie 14, 2011 20:06 Temat postu: Re: element ssania |
|
 |
|
kleryk2 Motórzysta

|
hej, Ja też próbowałem z 250 i nie wchodziła, miałem szlifować ale kupiłem na allegro używkę od gościa co sprzedawał cały gaźnik. Za tłoczek z gumką dałem coś koło 10zł z przesyłką. _________________
 |
|
|
|
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
|
|
|
|