Forum Pannonia - motocykle zabytkowe Strona Główna Pannonia - motocykle zabytkowe
.::forum poświęcone motocyklowi Pannonia i innym motocyklom zabytkowym::.

PannoniaPannonia   Mapa PannoniMapa   AlbumAlbum   DownloadsDownloads  UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   FAQFAQ   SzukajSzukaj  
AukcjeAukcje   ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj   RejestracjaRejestracja 

Forum Pannonia - motocykle zabytkowe Strona Główna » Sprzedam - wymienię » sprzedam domene...... PANNONIA.PL......
Cześci do zabytków
  Obecny czas to Wto Maj 22, 2012 08:24 

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
PostWysłany: Pon Paź 24, 2011 19:38    Temat postu: sprzedam domene...... PANNONIA.PL......

trollfireblade
Motórzysta
Motórzysta

jak w temacie. Jesli ktos zaintersowany pisac na piotrek@pannonia.pl

Ostatnio zmieniony przez trollfireblade dnia Pon Paź 24, 2011 22:51, w całości zmieniany 1 raz

TOP   BOTTOM
PostWysłany: Wto Paź 25, 2011 17:13    Temat postu: Re: sprzedam domene...... PANNONIA.PL......

szary07
Motórzysta
Motórzysta

Czy ty chcesz zarobic na uzytkownikach na forum czy mi sie wydaje? Mysle ze ktos pownien zainteresowac sie twoim profilem... Tutaj sie pomaga innym a nie zarabia na nich!!!

Założ włąsne forum jak masz domene... Może wiecej zarobisz?

Ostatnio zmieniony przez szary07 dnia Wto Paź 25, 2011 17:15, w całości zmieniany 1 raz

TOP   BOTTOM
PostWysłany: Sro Paź 26, 2011 16:27    Temat postu: Re: sprzedam domene...... PANNONIA.PL......

trollfireblade
Motórzysta
Motórzysta

szary07 napisał:
Czy ty chcesz zarobic na uzytkownikach na forum czy mi sie wydaje? Mysle ze ktos pownien zainteresowac sie twoim profilem... Tutaj sie pomaga innym a nie zarabia na nich!!!

Założ włąsne forum jak masz domene... Może wiecej zarobisz?

mam nadzieje że za free mi wyszkielkujesz silnik.
z tego co wiem to jest temat "sprzedam wymienie" więc pisze na temat.
Pozatym nie zmuszam cie do kupna niczego wiec nie widze problemu. Napewno kupuje wiecej niz sprzedaje więc o zarabianiu nie mam mowy.
A tak zeby Cie podirytowac to mam też do sprzedania domene pannonia.com.pl LOL

Ostatnio zmieniony przez trollfireblade dnia Sro Paź 26, 2011 16:37, w całości zmieniany 1 raz

TOP   BOTTOM
PostWysłany: Czw Paź 27, 2011 18:29    Temat postu: Re: sprzedam domene...... PANNONIA.PL......

TRICK
Motórzysta
Motórzysta

POZDRAWIAM WSZYTKICH NORMALNYCH UZYTKOWNIKOW, nie pozdrawiam tych ktorzy sa na forum po to tylko zeby zrobic biznes, forum jest zarowno po to zeby rozwiazywac wlasne problemy i pomagac innym uzytkownikom, analizujac posty autora tematu stwierdzam ze coraz wiecej tu pijawek POZDRAWIAM Smile

TOP   BOTTOM
PostWysłany: Czw Paź 27, 2011 19:31    Temat postu: Re: sprzedam domene...... PANNONIA.PL......

trollfireblade
Motórzysta
Motórzysta

pomocna i bezinteresowna dłoń "szarego"
http://www.forum.hoffman.auto.pl/topics1/katalog-t1-vt1321.htm
godzine spedziłem zeby to napisac

wiec prosze!!! kto jest bez winy niech pierwszy rzuci kamien, nie jestem pijawka tylko z tego zyje, pracuje w sklepie i serwisie motocyklowym, sprzedaje częsci do motocykli w tym zabytkowych, proponując Wam części taniej niż sprzedaje w sklepie lub na Allegro nie czuje sie pijawką.
Zamykam temat bo dalsza dyskusja nie ma sensu.

Ostatnio zmieniony przez trollfireblade dnia Czw Paź 27, 2011 19:35, w całości zmieniany 2 razy

TOP   BOTTOM
 Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
 Forum Pannonia - motocykle zabytkowe Strona Główna » Sprzedam - wymienię » sprzedam domene...... PANNONIA.PL......
 Strona 1 z 1