Forum Pannonia - motocykle zabytkowe Strona Główna Pannonia - motocykle zabytkowe
.::forum poświęcone motocyklowi Pannonia i innym motocyklom zabytkowym::.

PannoniaPannonia   Mapa PannoniMapa   AlbumAlbum   DownloadsDownloads  UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   FAQFAQ   SzukajSzukaj  
AukcjeAukcje   ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj   RejestracjaRejestracja 

Forum Pannonia - motocykle zabytkowe Strona Główna » Inne » Jak sie zaczeła wasza przygoda z Panonia
Cześci do zabytków
  Obecny czas to Wto Maj 22, 2012 08:46 

Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
PostWysłany: Nie Wrz 21, 2008 11:15    Temat postu: Jak sie zaczeła wasza przygoda z Panonia

woron36
Osiedlowy kamikadze
Osiedlowy kamikadze

Tak jak w temacie jak to sie zaczeło.
To ja pierwszy. Mój tata miał panonie i opowiadał mi oniej jakieś 5 lat temu.Zapytałem się czy jeszcze ją ma odpowiezdział ze tak. Więc poprosiłem żebyśmy ją wykopali. Tata sie zgodził. Poszliśmy do jego domu rodzinnego i tam stała w garażu Panonia. Rozebrana w drobny mak. Zapytałem sie czy ją złożymy tata sie zgodził.
1 Roku zebraliśmy części i ją odkopaliśmy
2 Roku przerwa
3 Roku został złożony silnik
4 Roku złożylismy moto i wystartował
Plany na przyszłość
Zrobić lakier na przyszłe wakacje i przeprowadzic drobne regulacje
Teraz skończyłem 15 lat a Pannonia 40 niedługo prawko i śmiganie na niej

TOP   BOTTOM
PostWysłany: Nie Wrz 21, 2008 18:58    Temat postu: Re: Jak sie zaczeła wasza przygoda z Panonia

chuco
Krążownik szosy
Krążownik szosy

moja pannonia ma 50 lat a ja 18. przez 34 lata stała u dziadka w piwnicy. aż w tym roku zapytałem oca "czy warto?" on powiedział że tak. więc pojechaliśmy do dziadka i ją zabraliśmy. ja mysiałem dokupić tłok, cylinder, i głowicę bo moje były zużyte.

TOP   BOTTOM
PostWysłany: Nie Wrz 21, 2008 22:21    Temat postu: Re: Jak sie zaczeła wasza przygoda z Panonia

gustaw
Dawca organów
Dawca organów

Pannonie wykopałem z pod ziemi nie było lekko ją z kompletować lecz jestem uparty i dałem radę ją ożywić teraz bym chciał ja zarejestrować ale nie mam dokumentów . jak by ktoś miał to chętnie sie dogadamy

TOP   BOTTOM
PostWysłany: Pon Wrz 22, 2008 13:45    Temat postu: Re: Jak sie zaczeła wasza przygoda z Panonia

Robert
Moderator
Moderator

Podobny temat istnieje na forum, wystarczy przejrzeć kilka wierszy poniżej.
Blokada.

TOP   BOTTOM
 Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
 Forum Pannonia - motocykle zabytkowe Strona Główna » Inne » Jak sie zaczeła wasza przygoda z Panonia
 Strona 1 z 1