|
Pannonia - motocykle zabytkowe .::forum poświęcone motocyklowi Pannonia i innym motocyklom zabytkowym::.
|
|
|
Obecny czas to Wto Maj 22, 2012 08:46 |
Wysłany: Nie Wrz 21, 2008 11:15 Temat postu: Jak sie zaczeła wasza przygoda z Panonia |
|
 |
|
woron36 Osiedlowy kamikadze

Wiek: 19 Dołączył: 26 Gru 2007 Posty: 33 Skąd: Biała Rawska
|
Tak jak w temacie jak to sie zaczeło.
To ja pierwszy. Mój tata miał panonie i opowiadał mi oniej jakieś 5 lat temu.Zapytałem się czy jeszcze ją ma odpowiezdział ze tak. Więc poprosiłem żebyśmy ją wykopali. Tata sie zgodził. Poszliśmy do jego domu rodzinnego i tam stała w garażu Panonia. Rozebrana w drobny mak. Zapytałem sie czy ją złożymy tata sie zgodził.
1 Roku zebraliśmy części i ją odkopaliśmy
2 Roku przerwa
3 Roku został złożony silnik
4 Roku złożylismy moto i wystartował
Plany na przyszłość
Zrobić lakier na przyszłe wakacje i przeprowadzic drobne regulacje
Teraz skończyłem 15 lat a Pannonia 40 niedługo prawko i śmiganie na niej |
|
|
Wysłany: Nie Wrz 21, 2008 18:58 Temat postu: Re: Jak sie zaczeła wasza przygoda z Panonia |
|
 |
|
chuco Krążownik szosy

|
moja pannonia ma 50 lat a ja 18. przez 34 lata stała u dziadka w piwnicy. aż w tym roku zapytałem oca "czy warto?" on powiedział że tak. więc pojechaliśmy do dziadka i ją zabraliśmy. ja mysiałem dokupić tłok, cylinder, i głowicę bo moje były zużyte. _________________ Co mnie nie zabije, to mnie wzmocni!!! |
|
|
Wysłany: Nie Wrz 21, 2008 22:21 Temat postu: Re: Jak sie zaczeła wasza przygoda z Panonia |
|
 |
|
gustaw Dawca organów

Wiek: 24 Dołączył: 07 Lip 2007 Posty: 277 Skąd: Ostrowiec Św
|
Pannonie wykopałem z pod ziemi nie było lekko ją z kompletować lecz jestem uparty i dałem radę ją ożywić teraz bym chciał ja zarejestrować ale nie mam dokumentów . jak by ktoś miał to chętnie sie dogadamy _________________ życie jest motocyklem:)) |
|
|
Wysłany: Pon Wrz 22, 2008 13:45 Temat postu: Re: Jak sie zaczeła wasza przygoda z Panonia |
|
 |
|
Robert Moderator

|
Podobny temat istnieje na forum, wystarczy przejrzeć kilka wierszy poniżej.
Blokada. _________________ pora siadać na motora |
|
|
|
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
|
|
|
|