|
Pannonia - motocykle zabytkowe .::forum poświęcone motocyklowi Pannonia i innym motocyklom zabytkowym::.
|
|
Idź do strony 1, 2, 3, 4 Następny
|
Obecny czas to Wto Maj 22, 2012 08:53 |
Wysłany: Sro Sie 15, 2007 09:36 Temat postu: okolicznościowa Koszulka !!! |
|
 |
|
jakowiec Krążownik szosy

Dołączył: 23 Lis 2006 Posty: 65 Skąd: Wolsztyn (woj. wielkopolskie)
|
Panowie fajnie by było jak byś my zrobilili sobie koszulki z wizerunkiem Pannoni, forum itp. były by to nie powtarzalny ciuch i łatwo rozpoznawalny na zlotach w życiu codziennym dla zainteresowanych. Jeżeli ktoś z Was wie jak to zrobić i gdzie i ma pomysł, to niech przedstawi go. Na forum jest nas 50 osób jak każdy rzuci swój pomysł , to bedzie z czego wybierać-możemy nawet głosować na najlepszy projekt-co WY na to? Pozdro !! |
|
|
Wysłany: Sro Sie 15, 2007 10:51 Temat postu: Re: okolicznościowa Koszulka !!! |
|
 |
|
Matek Krążownik szosy

|
No znaczek Pańki to obowiązkowo musi się na takiej koszulce znaleźć  _________________ Pannonia T1 1962
Jawa CZ 175, typ 356 1959
Ryś MR1B 1963 |
|
|
Wysłany: Sro Sie 15, 2007 12:24 Temat postu: Re: okolicznościowa Koszulka !!! |
|
 |
|
tomek Moderator

Dołączył: 27 Paź 2006 Posty: 426 Skąd: ossy <okolice lotniska katowice-pyrzowice>
|
jak dla mnie świetny pomysł już kiedyś chciałem sobie szczelić taką koszulke ale poszłem się spytać do zakładu i powiedzieli ze nadruk A4 to koszt 20zł co kosmiczną ceną do poruwnania za koszulke z bractwa iżowego płeci sie 18zł i 5zł przesyłka czyli w sumie około 22zł i koło tej kwoty trzeba by się zatrzymać... _________________ SHL M11
PANNONIA T1
OGAR 205
 |
|
|
Wysłany: Sro Sie 15, 2007 12:27 Temat postu: Re: okolicznościowa Koszulka !!! |
|
 |
|
gustaw Dawca organów

Wiek: 24 Dołączył: 07 Lip 2007 Posty: 277 Skąd: Ostrowiec Św
|
to zależy od ilości osób bo jak jest dużo to koszty mniejsze wiem bo mam takową jawy |
|
|
Wysłany: Sro Sie 15, 2007 12:29 Temat postu: Re: okolicznościowa Koszulka !!! |
|
 |
|
tomek Moderator

Dołączył: 27 Paź 2006 Posty: 426 Skąd: ossy <okolice lotniska katowice-pyrzowice>
|
a znasz jakiś zakład ktory sie tym zajmuje?? aha i jeszcze jedno potrzeba kogoś kto zna sie troszke na grafice zeby zrobił projekt koszulki:D _________________ SHL M11
PANNONIA T1
OGAR 205
 |
|
|
Wysłany: Sro Sie 15, 2007 17:39 Temat postu: wojo |
|
 |
|
jakowiec Krążownik szosy

|
kiedyś robiliśmy takie koszulki w Warszawie na dworcu centralnym -tam był taki maly zakład-projektował, lub rzucałeś swój pomysł tylko trzeba bylo kupić im białe koszulki chińskie, ale to było 5 lat temu jak byłem w wojsku , teraz do Warszawy mam 300 km.Pmietam ,że kosztowalo to grosze ,a grafika na koszulkach była ok!!! Teraz nie znam szczerze zadnego zakładu , więc trzeba go znaleść |
|
|
Wysłany: Czw Sie 16, 2007 12:57 Temat postu: Re: okolicznościowa Koszulka !!! |
|
 |
|
gustaw Dawca organów

Wiek: 24 Dołączył: 07 Lip 2007 Posty: 277 Skąd: Ostrowiec Św
|
nam na forum jawy załatwił kolega w kielcach niestety nie mam namiaru na ten zakład |
|
|
Wysłany: Czw Sie 16, 2007 13:36 Temat postu: Re: okolicznościowa Koszulka !!! |
|
 |
|
tomek Moderator

|
myślę, że na początek warto się pomartwić o projekt a dopiero później o wykonawce no i trzeba by zaczać robić poglądową liste chętnych- ale to tylko moje zdanie więc nie musicie sie z tym zgodzić... _________________ SHL M11
PANNONIA T1
OGAR 205
 |
|
|
Wysłany: Czw Sie 16, 2007 14:05 Temat postu: Re: okolicznościowa Koszulka !!! |
|
 |
|
stanley Krążownik szosy

|
ja sie na to pisze i proponuje na poczatek na plecach motorek a z przodu male logo z prawej strony(albo odwrotnie) co Wy na to ?? |
|
|
Wysłany: Czw Sie 16, 2007 14:11 Temat postu: Re: okolicznościowa Koszulka !!! |
|
 |
|
tomek Moderator

|
z przodu bym proponował moto z wkomponowanym znaczkiem na prawym renkawku logo i na plecach logo a podspodem adres tego forum _________________ SHL M11
PANNONIA T1
OGAR 205
 |
|
|
Wysłany: Nie Sie 19, 2007 09:28 Temat postu: dobrze idzie !! |
|
 |
|
jakowiec Krążownik szosy

|
widzicie świetnie idzie, można też zrobić tak jak tomek mówi tj. dać adres forum i na życzenie wpisać numer użytkownika na forum i pseudo ? no a logo Pannnonia to widomo obowiązkowo !!!! Rzucajcie śmiało pomysłami coś wykombinujemy !! pozdro ! |
|
|
Wysłany: Pon Sie 27, 2007 18:01 Temat postu: Re: okolicznościowa Koszulka !!! |
|
 |
|
stanley Krążownik szosy

|
jestem prawie pewny ze z kolesiem od tych koszulek (http://www.allegro.pl/item228165410_tshirt_shl_2_modele_.html ) jak by pogadac to napewno by zrobil koszulki takie jak by nam odpowiadaly |
|
|
Wysłany: Wto Sie 28, 2007 10:01 Temat postu: Re: okolicznościowa Koszulka !!! |
|
 |
|
tomek Moderator

|
poszłem za dobrym pomysłem kolegi i zapytałem tego gościa czy jest możliwość zrobienia koszulki i oto odpowiedz:
"Witam.
Zrobic mozna , aele koszt przygotowania wzoru do druku sitodrukiem jest dosc drogi na pojedyncze nadruki.
Koszt wykonania wzoru na 1 kolor to- 80zl wiec cyba latwiej zrobic sobie koszulke lub bluze z wzorem i wydrukowac w drukarce a pozniej naprasowac zelazkiem.
Chyba, ze jestes w stanie pokryc koszt zrobienia wzoru, pozniej koszt koszulki i przesylka.
Pozdrawiam.
Tomasz/ nevix1"
Tak wiec odpisałem, że to jak by co to dla forum teraz czekam na odpowiedż i proponuje zrobić listę chętnych na taką koszulkę abyśmy mogli zweryfikować koszty a później lista już ostateczna gdybysmy poznali przyblizony koszt pozdro _________________ SHL M11
PANNONIA T1
OGAR 205
 |
|
|
Wysłany: Wto Sie 28, 2007 11:00 Temat postu: Re: okolicznościowa Koszulka !!! |
|
 |
|
stanley Krążownik szosy

|
ale te 80 zl to w sumie nie jest tak duzo, zaluzmy ze chetnych bedzie 20 to koszt 80 zl sie rozlozy i wyjdzie nas to po 4 zl +koszt koszulki i wysylka czyli gora 30 zl nie wiecej. Ja jeszcze spyt6am bo niedaleko odemnie robia takie cos i zobacze ile by to wyszlo u nich . |
|
|
Wysłany: Wto Sie 28, 2007 11:29 Temat postu: Re: okolicznościowa Koszulka !!! |
|
 |
|
tomek Moderator

|
ja jeszcze z tym gościem pogadam bo jeszcze mi przysłał maila wiec może przy tych 20 do 30 koszulek bedzie skłonny zrobić gratis ale napisał żę potrzebował by jakieś foto pannoni najlepiej z ksiązki zeby było jak najprostsze i aby była duża rozdzielczość no i jeszczde logo ale z logo to nie ma problemu a teraz lepiej sie zająć wyborem fotki i listą _________________ SHL M11
PANNONIA T1
OGAR 205
 |
|
|
|
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
|
|
|
|