|
Pannonia - motocykle zabytkowe .::forum poświęcone motocyklowi Pannonia i innym motocyklom zabytkowym::.
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2
|
Obecny czas to Sob Sty 16, 2021 22:13 |
Wysłany: Wto Cze 23, 2015 13:53 Temat postu: Re: Rama wózka Duna - wymiary, rysunki, szczegóły, mocowanie |
|
 |
|
Ruszi Dawca organów

|
witam, nieco odświeżę temat - mianowicie potrzebuję wymiarów zabezpieczenia stosowanego w wózkach (oznaczonego na rysunku kolorem czerwonym) oraz śruby w którą wchodzi to zabezpieczenie (oznaczoną na żółto).
[img] http://zapodaj.net/f81fdb0d4db71.png.html [/img]
prosił bym o wymiary zabezpieczenia takie jak grubość drutu z którego jest wykonane, wymiary oczka, długość całkowita i długość części po załamaniu,
jeśli chodzi o śrubę to długość całkowita mnie najbardziej interesuje - u siebie mam na tyle krótką że nawet nakrętka kontrująca nie wejdzie.
najchętniej wypożyczył bym od kogoś na tydzień - dwa te elementy za przysłowiową flaszkę w razie czego proszę o info na priv lub zdjęcia tu
jakoś nie mogę wstawić zdjęcia - sorry ;/
Ostatnio zmieniony przez Ruszi dnia Wto Cze 23, 2015 14:02, w całości zmieniany 5 razy |
|
|
Wysłany: Pon Lip 13, 2020 16:56 Temat postu: Re: Rama wózka Duna - wymiary, rysunki, szczegóły, mocowanie |
|
 |
|
pablo140588 Polny popierdalacz

|
Witam.
Koledzy potrzebuję pomocy, ma ktoś na dysku jeszcze te rysunki?
Dostałem jakiś czas temu wózek do Pannoni ale w opłakanym stanie;(
Gondolę i błotnik już naprawiłem ale mam problem z ramą i jej wymiarami:/, a widzę że ktoś już podjął się jej zwymiarowania.  |
|
|
|
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
|
|
|